Over Ons

Combo Cleaning maakt onderdeel uit van de Combo Groep, welke gespecialiseerd is in intermodaal (Bulk) transport.

Onze kracht


Jarenlange ervaring en expertise van onze huidige directie hebben ons, tesamen met de marktsituatie doen besluiten om deze nieuwe activiteit toe te voegen aan het pallet van werkzaamheden, welke de Combo Group u kan bieden.

De cleaning faciliteit is er een waarbij de modernste apparatuur is gebruikt, waardoor wij bedrijfszekerheid kunnen garanderen. U kunt bij ons terecht voor cleanings (dedicated Food) en in de toekomst ook voor andere producten. Onze organisatie is ISO 9001:2008 en SQAS gecertificeerd. Tevens zijn wij lid van ATCN. Het is dus mogelijk EFTCO reinigingscertificaten te krijgen.

Geschiedenis


Vanuit ervaring met transport kwam het idee een reparatiehub op te starten in Zuid Limburg.

Met een achtergrond in transport, is destijds Combo BV opgericht. De vele intermodale stromen die richting het zuiden lopen waren vroeger afhankelijk van reparatiebedrijven in Antwerpen en Rotterdam. Er was dikwijls behoefte aan een container reparatieservice in het achterland. Om de afstand van deze plaatsen naar het zuiden te overbruggen is Combo BV opgericht. Dankzij de vele contacten in de intermodale transport wereld, bleek Combo BV al snel succesvol. Niet alleen Nederlandse transportbedrijven maar ook internationale rederijen en expeditie bedrijven maken vandaag de dag gebruik van de diensten van Combo BV.

Inmiddels meer dan 25 jaar ervaring


Binnen de diverse Combo bedrijven zijn momenteel bijna 50 mensen werkzaam, Door de synergie tussen de onderliggende bedrijven kunnen wij u als klant optimaal bedienen.

Wij zijn ‘de’ specialist op het gebied van Intermodaal equipment. Zo kunt u terecht bij ons voor:

Container Repair en alle daarbij behorende werkzaamheden, Truck- en Trailerservice (APK), Inspectie, onderhoud en reparatie van goederenwagons, In- en Verkoop van Trucks en Trailers en tevens beschikken wij over onze eigen chauffeurs / equipment om zo optimale flexibiliteit te waarborgen (Interlogistics).

In Juni 2015 zullen wij hier Combo Cleaning Bv toevoegen. Een reinigingsstation voor Bulk / Trailers in de voedselindustrie, Tevens bestaat de mogelijkheid CO2 af te vullen.

Diensten en services